Het bestuur van The Dutch School

0cb99af.jpg

Linda Frietman - voorzitter

Linda is oprichter en CEO van IamProgrez. IamProgrez levert gamified assessments aan studenten in hun laatste jaar om soft skills/job-vaardigheden te meten en daarmee de kloof tussen onderwijs en arbeidsmarkt te overbruggen. Linda staat op de 2017 lijst van 50 meest inspirerende Vrouwen in Tech in Nederland.

EDSi August 16th 2015 (83).jpg

jeroen strijbosch - secretaris

Jeroen Strijbosch is de secretaris van The Dutch School. Hij is verder actief als marketing en sales manager bij SOWISO. SOWISO heeft een interactieve en gepersonaliseerde leeromgeving voor wiskundeonderwijs, en bijpassende digitale wiskundecursussen. Daarnaast is hij co-founder van Project Indus, waar hij werkt aan een intercultureel platform waar studenten uit het voortgezet onderwijs projecten op kunnen delen. Hij heeft een achtergrond in Japanese Studies, en is naast onderwijs geïnteresseerd in talen en culturen.

dirk.jpg

dirk verweij - penningmeester

Dirk Verweij is manager bij bettermarks Nederland, een volledig digitale wiskunde- en rekenmethode voor de onderbouw in het Voortgezet Onderwijs. Hij is zijn loopbaan begonnen bij een grote internationale educatieve uitgever en heeft veel ervaring met onderwijs en technologie. Dirk heeft in de praktijk ondervonden hoe de juiste technologie het onderwijs écht vooruit kan helpen en welke positieve impact het kan hebben op docent en student. Het is zijn passie om de voordelen en vooruitgang van edtech nog meer voor het voetlicht te brengen. The Dutch School speelt daarin zowel nationaal als internationaal een grote rol en hij draagt daar graag aan bij.

natasja.jpg

natasja vranken

Natasja is oprichter en CEO van Projects4Learning. Ze is een gedreven en innovatieve ondernemer met een enorme passie en drive om onderwijs te hervormen. Haar visie en het vermogen om diegenen om haar heen te enthousiasmeren is zeer aanstekelijk. Haar kennis en expertise deelt ze dan ook graag met anderen.

janneke.jpg

janneke plaisier

Janneke Plaisier is één van de oprichters van LessonUp. Janneke heeft tijdens haar loopbaan, vooral binnen de educatieve uitgeverij, vele scholen bezocht, honderden docenten gesproken en evenzoveel lessen bij mogen wonen. Dat heeft haar een duidelijk beeld gegeven van hoe technologie echt kan bijdragen aan beter en vooral leuker onderwijs. Leuker voor leerlingen, maar óók voor leraren!

cristian.jpg

cristian bello

Cristian is de oprichter en CEO van Bomberbot.com, een platform dat kinderen helpt om 21ste-eeuwse vaardigheden te ontwikkelen. Cristian heeft een passie voor onderwijs en heeft in het verleden twee andere educatieve startups opgericht.