Bomberbot

Programmeerlessen met begeleiding voor groep 5 t/m 8

homeover ons | onze community | lidmaatschap | bestuur | edtech vacatures | kalender

Keywords: primair onderwijs, game, docentenondersteuning, programmeren

Kinderen gebruiken dagelijks technologie, maar weten vaak niet hoe deze technologie echt werkt. Kennis van programmeren draagt bij aan het begrip van de (digitale) wereld om ons heen. De denkwijze achter programmeren, computational thinking, is de vaardigheid die leerlingen met Bomberbot leren. Met Bomberbot werken de leerlingen ook aan andere 21st century skills zoals creatief denken, problemen oplossen en samenwerken.

Bomberbot is een volledig uitgewerkte lesmethode om kinderen van 8 tot 12 (groep 5 t/m 8) te leren programmeren. Voor het geven van Bomberbotlessen is geen ICT of programmeer kennis nodig. De lessenplannen en begeleiding van het Bomberbotteam per telefoon, mail en chat zorgen ervoor dat je als leerkracht leerlingen de basisprincipes van het programmeren kunt leren.

Contact:
hello@bomberbot.com