`
The Dutch School
Dutch Edtech Community

Kalender


Nov
24
to Nov 27

BETT London 2018

Bent u een Nederlandse bedrijf dat ICT oplossingen voor het onderwijs levert, en wilt u graag zakendoen op een van de grootste onderwijsbeurzen ter wereld? Ga dan onder de noemer ‘The Dutch School’ mee naar de BETT Show in Londen.

The Dutch School is het collectief van Nederlandse bedrijven die op een bijdrage leveren aan de innovatie van het Nederlandse Onderwijs en daarbij behorende ICT applicaties. BETT is een van de grootste en belangrijkste internationale beurzen in de onderwijswereld waar 850 toonaangevende bedrijven, 103 spannende nieuwe edtech startups en meer dan 34.700 deelnemers (131 landen vertegenwoordigd) van de globale onderwijssgemeenschap op af komen. Beleidsmakers, onderwijs leiders en onderwijzers uit de hele wereld zich zullen verenigen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in het onderwijs en onderwijstechnologie te ontdekken. The Dutch School laat de wereld graag zien wat voor mooie technologieën Nederland ter beschikking heeft.

Voor informatie en registratie, neem contact op met The Dutch School via info@thedutchschool.com of 0611158561.

View Event →
Oct
11
to Oct 15

Frankfurt Book Fair 2017

Join us once more as we go to the largest trade fair for books based on the number of publishing companies represented and number of visitors: the Frankfurt Book Fair! It's a fantastic place to meet with international publishers and educators from all over the world.

Interested in joining? Contact us at info@thedutchschool.com

View Event →
Jun
24
1:00 PM13:00

Illumioo Enlights 2017

The first edition of Illuminoo Enlights, held in the summer of 2016, marked the birth of Illuminoo and first baby steps of our reflective AI technology, called NOOMIⓇ. Illuminoo Enlights 2017 will bring together researchers and entrepreneurs in an informal and sunny atmosphere to talk about the latest achievements of NOOMI, the advances in neural-symbolic computing for personal development and the effect of personal AI on businesses and consumers worldwide in health, work, sports and education.

View Event →
Jun
1
3:00 PM15:00

Kennissessie PNO

Voor de eerste kennissessie hebben we PNO uitgenodigd. PNO helpt bij het identificeren, financieren en realiseren van innovatie en groei-ambities. Zij kunnen je adviseren over de mogelijkheden om subsidie aan te vragen. 

The Dutch School is als collectief op dit moment aan het kijken of er subsidie aangevraagd kan worden voor de volgende activiteiten:
1. De ontwikkeling van een Nederlandse community voor MKB’ers (startups en scale-ups) actief rondom het thema EdTech (tech-innovatie in het onderwijs)
2. Doel is EdTech initiatieven te versnellen door kennis uit te wisselen, marktcontacten te delen en belangen te behartigen.

15.00 Inloop met een kop koffie of thee
16.00 Plannen en visie - The Dutch School
16.30 PNO - voor welke subsidies kom je in aanmerking?
17.00 Borrel

View Event →
Jan
25
to Jan 28

BETT 2017 - London

Op de BETT in Londen zul je de grootste verzameling EduTech bedrijven van The Dutch School bij elkaar vinden tot nu toe. Voor de tweede keer worden Nederlandse EduTech innovaties bij elkaar gebracht onder The Dutch School.

Wij zijn te vinden op stand E360. Het is aan te raden van tevoren afspraken te maken met de bedrijven als je echt even de diepte in wil. Mocht dit lukken, wees welkom! We zien je graag bij The Dutch School!

De volgende bedrijven zullen nieuwe, innovatieve Nederlandse technologieën presenteren:

View Event →
Nov
15
to Nov 16

BETT Asia 2016 - Kuala Lumpur

BETT Asia wordt dit jaar gehouden rond het midden van november in Kuala Lumpur, Maleisië, en heeft The Dutch School gevraagd deel te nemen aan dit mooie evenement.

De volgende edu-tech startups zullen nieuwe, innovatieve Nederlandse technologieën voor gebruik in zowel traditionele als creatieve lesmethodes presenteren:

View Event →
Jan
20
to Jan 23

BETT 2016 - Londen

Dankzij een grote inzet van Lieke Conijn, zag The Dutch School als collectief op de BETT 2016 in Londen het levenslicht, en met groot succes! 14 edu-tech startups waren een week lang aanwezig, met een succesvolle door de Nederlandse ambassade georganiseerde netwerkborrel als klap op de vuurpijl. 

View Event →