`
The Dutch School
Dutch Edtech Community

Kalender

Back to All Events

BETT London 2018


Bent u een Nederlandse bedrijf dat ICT oplossingen voor het onderwijs levert, en wilt u graag zakendoen op een van de grootste onderwijsbeurzen ter wereld? Ga dan onder de noemer ‘The Dutch School’ mee naar de BETT Show in Londen.

The Dutch School is het collectief van Nederlandse bedrijven die op een bijdrage leveren aan de innovatie van het Nederlandse Onderwijs en daarbij behorende ICT applicaties. BETT is een van de grootste en belangrijkste internationale beurzen in de onderwijswereld waar 850 toonaangevende bedrijven, 103 spannende nieuwe edtech startups en meer dan 34.700 deelnemers (131 landen vertegenwoordigd) van de globale onderwijssgemeenschap op af komen. Beleidsmakers, onderwijs leiders en onderwijzers uit de hele wereld zich zullen verenigen om de nieuwste trends en ontwikkelingen in het onderwijs en onderwijstechnologie te ontdekken. The Dutch School laat de wereld graag zien wat voor mooie technologieën Nederland ter beschikking heeft.

Voor informatie en registratie, neem contact op met The Dutch School via info@thedutchschool.com of 0611158561.

Earlier Event: October 11
Frankfurt Book Fair 2017