`
The Dutch School
Dutch Edtech Community
blackboard-bckrd2.png

Edtech vacatures

Join the start-up community

 
 
 
logo.png

Full stack software developer @ SOWISO

Would you like to join us in creating our interactive mathematics education software? Does it excite you to be a key player in developing our online learning platform? And are you ready to join a small company with opportunity for growth?

 
AAA.png

Junior Engineer @ traintool

Vanuit ons hoofdkantoor in Utrecht werken we met de volgende stack:  Ruby on Rails, Zencoder,  Cordova, Angular, Ionic, Sass, native Android en iOS plugins. Qua tooling gebruiken we o.a. Slack, Gitlab, Scrum en Trello. Kortom, we proberen gebruiken te maken van de beste tools die we kunnen vinden.

 

Traineeship Business Development Consultant @ traintool

TrainTool groeit snel en dat willen we graag zo houden. Onze Business Development Consultants spelen hierin een belangrijke rol, door kansen te creëren bij grote organisaties in verschillende branches in het binnen- en buitenland.

 

Support Engineer/Technical Consultant @ traintool

Zie jij een uitdaging in het oplossen van verschillende technische problemen die onze klanten kunnen hebben? Zie jij jezelf sparren met de IT-afdelingen van de grootste organisaties in Nederland?

 

Software Engineer @ traintool

Als Software Engineer maak je deel uit van het Product Team. Met jouw kennis en kunde help je mensen om hun vaardigheden te meten en verbeteren, en verstevig je onze positie als marktleider en pionier op het gebied van online soft skills training. 

 

Mobile & Backend Engineer @ traintool

We zijn per direct op zoek naar een sterke mobiel (AngularJS/Ionic/native componenten) en backend (Ruby on Rails) engineer om ons development team uit te breiden. Je zal een leidende rol hebben op het vlak van mobiel maar soms ook bijspringen als het gaat om de backend webapplicatie.